Valet Parking Schiphol aanbieding

Valet Parking Schiphol aanbieding

Een van onze chauffeurs haalt op de dag van vertrek uw auto op bij de vertrekhal van Schiphol. Uw chauffeur helpt u graag met uw koffers, zodat u gelijk kunt inchecken. Terwijl u zorgeloos van van u vakantie gaat genieten, zorgen wij ervoor dat uw auto word geparkeerd op een van onze parkeerplaatsen. Deze zijn altijd bewaakt hierdoor weet u zeker dat uw auto altijd veilig geparkeerd staat. De dag dat uw vliegtuig weer land, staat uw auto weer klaar op het afgesproken tijdstip en de locatie. Gemakkelijker parkeren bij Luchthaven Schiphol tegen zo een goed tarief kan zowat niet.

Bekijk onze tarievenVia onze site of via de telefoon kunt u reserveren. Wij zorgen dat er dan een chauffeur klaar standby staat om u van dienst te zijn op het moment dat u bij luchthaven Schiphol aankomt. Omdat het verkeer altijd anders kan zijn belt u op circa 20 minuten verwijderd van van luchthaven Schiphol naar onze centrale. Hierdoor krijgt de chauffeur een signaal en staat klaar voor u.

Nadat we u hebben geholpen met de bagage, rijden wij uw auto naar onze eigen parkeerplaats. Onze chauffeurs zijn altijd herkenbaar aan onze bedrijfskleding. Natuurlijk kunnen ze zich ook altijd legitimeren.

U kunt de sleutel van uw auto met een gerust hart overdragen, waarna onze chauffeur uw auto voorzichtig parkeert op het terrein.

Na een heerlijke vakantie, en het ophalen van de bagage belt u ons weer. Wij zorgen ervoor dat we uw auto direct voor rijden. Indien u een zakenreis heeft welke vaak zonder grote bagage is kunt u ons ook direct na de landing bellen. Bij het verlaten van de Luchthaven Schiphol staan wij klaar met uw auto, die we persoonlijk aan u zullen overdragen.

Natuurlijk helpen onze chauffeurs u ook even met uw bagage. Valet parking bij luchthaven Schiphol valt bij Xclusive Parking onder een van onze specialiteiten. Ons team chauffeurs bestaat uit servicegerichte, goed opgeleide, ervaren en betrokken professionals. Voor ons staan dienstbaarheid, klant, ervaring, snelheid, betrouwbaarheid en kwaliteit hoog in het vaandel.

Bel nu direct (020 2065180) we staan 24/7 klaar!