Over Ons

Contactgegevens

Xclusive Parking BV
Adres: Kruisweg 365
Postcode: 1437 CG Rozenburg-Schiphol
Tel: 020 2065180
Email: info@xclusiveparking.nl
KVK: 68869231
BTW: NL857625809B01

Openingstijden

Maandag: 24 uur geopend
Dinsdag: 24 uur geopend
Woensdag: 24 uur geopend
Donderdag: 24 uur geopend
Vrijdag: 24 uur geopend
Zaterdag: 24 uur geopend
Zondag: 24 uur geopend

Maak kennis met Xclusive Parking.

Xclusive Parking is ontstaan vanuit het idee dat een reis geheel verzorgd moet zijn met alle gemakken en services van dien. Wij bieden onze klanten een absolute zorgeloze, snelle en accurate parkeerservice naar wens bij Schiphol. Dit doen wij door onze basisdiensten zo concurrerend mogelijk aan te bieden en het gehele proces zo kort mogelijk te maken. Hiernaast trainen wij onze medewerkers waarbij veiligheid en zorg voor uw eigendommen hoog in het vaandel staan. Voor meer informatie over onze primaire diensten kunt u op de iconen hieronder klikken.

Een bedrijf met karakter.

Wij geloven dat u als klant in het middelpunt van onze organisatie staat. Onze operationele processen baseren wij op dit uitgangspunt. Vanuit deze denkwijze hebben wij de Butler Service in het leven geroepen. Deze service houdt in dat wij 24/7 bereid zijn alles te doen voor onze klanten van complete autoreiniging tot aan het doen van uw boodschappen voor de eerste dag dat u terugkomt.

Certificaat Thuiswinkel Waarborg

Valet parking medewerkers

Ons opgeleide team van medewerkers staat 24/7 klaar om uw auto in ontvangst te nemen en deze met zorg naar onze Schiphol parkeerplaatsen te rijden. Ze zijn ten alle tijde herkenbaar aan hun Xclusive Parking kleding en uiteraard hun glimlach en vriendelijkheid. Onze medewerkers doen meer dan alleen dan uw auto heen en weer rijden. Onze medewerkers zijn een cruciaal onderdeel van onze organisatie. Zij nemen de auto`s in ontvangst en helpen u met het invullen van de papieren. Tevens zijn zij uw eerste aanspreekpunt voor alle vragen zodat u met een gerust hart op reis kunt gaan. Ontdek valet parking service.

Butler service

Onze unieke positie in de markt hebben wij gewaarmerkt door onze gastvrijheid en uitgebreide dienstverlening. Het is begonnen als extra service voor onze zakelijke klanten en is uitgegroeid tot een complete butlerservice. Onze butlerservice medewerkers staan 24/7 voor u klaar om aan al u wensen te voldoen. U hoeft alleen maar contact (020 2065180) op te nemen en uw wensen door te geven.