Lang Parkeren

Lang parkeren in de omgeving van Schiphol

Wilt u lang parkeren op Schiphol omdat u op reis gaat? Maak dan gebruikt van de uitstekende diensten en services van Xclusive Parking in Rozenburg, nabij Schiphol. U kunt bij ons zowel lang binnen als buiten parkeren, in de buurt van Schiphol. Lang parkeren is dé uitkomst wanneer u langer dan drie dagen weggaat en met eigen voertuig naar Schiphol komt. Ontdek onze services en aantrekkelijke prijzen.

Zowel binnen als buiten lang parkeren bij ons bedrijf nabij Schiphol

Wanneer u lang wilt parkeren op Schiphol kiest u uit verschillende manieren om te parkeren. Wij bieden een 24/7-parkeerservice aan waar uw voertuig altijd bewaakt wordt door camera’s en onze medewerkers. Op de dag van vertrek rijdt u met uw auto naar de vertrekhallen. Vanaf hier rijdt een van onze medewerkers uw auto naar de beveiligde parkeerplek. Bij terugkomst brengt onze shuttleservice u weer naar uw voertuig. Bij ons reserveert u een parkeerplaats bij Schiphol en profiteert u van extra services en lage prijzen. U laat uw auto met een gerust gevoel achter bij onze uitstekende parkeerservice, doordat het ook mogelijk is om te parkeren zonder een sleutel in te leveren. De prijs van lang parkeren is afhankelijk van het aantal dagen dat u parkeert.

Boek uw parkeerplek online en ga ontspannen op vakantie

Wil u lang parkeren op Schiphol omdat u voor een langere tijd weggaat? Reserveer dan een parkeerplek bij Xclusive Parking bij Rozenburg-Schiphol, naast Hoofddorp. Neem contact op met ons bij vragen. Telefonisch zijn wij te bereiken via 020-2065180.

Lang parkeren?

Lang parkeren op Schiphol houdt in dat u uw voertuig langer dan 3 nachten bij Xclusive Parking parkeert. Bij Xclusive Parking maken wij geen onderscheid tussen lang- en kort parkeren. Wij bieden bij al onze diensten dezelfde service mogelijkheden.

Aantrekkelijk voor u?

Lang parkeren is de uitkomst wanneer u alleen, met gezin of met een groep moet vliegen vanuit Schiphol en graag met uw eigen voertuig naar Schiphol komt. Met name klanten die het gemak willen van reizen met hun eigen auto en langer als 3 dagen willen parkeren.

Reserveren?

Het gehele reserveringsproces kunt u online doorlopen. Voor telefonische reserveringen kunt u bellen met 020 2065180. Komt het vaker voor dat u kort moet parkeren op Schiphol? Word dan een zakelijke klant en geniet van 10% korting, uw eigen parkeerplaats en optimale service.

Prijsoverzicht Lang Parkeren - Alle prijzen zijn inclusief 21% btw.
Aantal dagenShuttle parkeren (prijzen zijn indicatief, voor werkelijke prijzen zie geplaatste reservering)Valet parkeren (prijzen zijn indicatief, voor werkelijke prijzen zie geplaatste reservering)
5 dag kort parkerenvanaf € 89,00vanaf € 77,99
6 dagen kort parkerenvanaf € 94,00vanaf € 79,99
7 dagen kort parkerenvanaf € 99,00vanaf € 84,99