Shuttle Parkeren

Schipholshuttle

Met de Schipholshuttle van Xclusive Parking begint uw reis altijd ontspannen. Door gebruik te maken van onze shuttleservice komt u uitgerust aan in de vertrekhallen van Schiphol. De meest voorkomende vorm van parkeren op Schiphol is shuttleparking. Deze voordelige shuttleparking is geschikt voor iedereen die zijn of haar voertuig veilig wil parkeren tijdens een vakantie of zakenreis. Begin uw reis onbezorgd met onze Schipholshuttle.

Wat zijn de voordelen van de Schipholshuttle en de shuttleservice op Schiphol?

Met de Schipholshuttle is het mogelijk om goedkoop te parkeren en tegelijkertijd uw voertuig veilig te stellen tijdens uw trip. Maak gebruik van de shuttleparking en profiteer van vele voordelen, waaronder:

Een overdekte shuttleparking op de luchthaven inclusief shuttletransfer

Naast de financiële voordelen van onze shuttleparking, bent u altijd verzekerd van een veilige parkeergarage wanneer u kiest voor de Schipholshuttle. Doordat onze parkeergarage in Aalsmeer overdekt is, is het ook mogelijk om uw motor te parkeren. Op deze manier maken zowel motoren als auto’s gebruik van de shuttleservice op Schiphol.

Gratis shuttle naar Schiphol

Na het parkeren van uw auto bij onze shuttleparking in de parkeergarage in Aalsmeer, wordt u gratis met onze shuttle naar Schiphol gebracht. Door gebruik te maken van onze shuttletransfer komt u gegarandeerd op tijd aan om uw vlucht te halen. Bij terugkomst haalt de shuttle u op en brengen onze medewerkers u vanaf Schiphol weer terug naar de parkeergarage. Profiteer van de beste parkeerservice op Schiphol met onze shuttleparking inclusief snel shuttletransfer. U bent niet verplicht om uw sleutel van uw voertuig achter te laten als u gebruik maakt van de Schipholshuttle.

Uitgebreide shuttleservice en shuttletransfer

Xclusive Parking, gevestigd in Rozenburg-Schiphol nabij Hoofddorp, biedt u de beste shuttleservice aan tegen de laagste prijzen. U reserveert uw parkeerplek wanneer u gebruik wilt maken van onze Schipholshuttle. Wij bieden een 24/7-service om te parkeren op Schiphol, inclusief gratis shuttle naar de luchthaven. Door gebruik te maken van shuttleparking begint u uw reis gegarandeerd onbezorgd. Laat al uw parkeerzorgen over aan onze medewerkers en profiteer van onze uitstekende shuttletransfer.

Reserveer snel online uw Schipholshuttle

U reserveert snel en gemakkelijk de shuttleparking inclusief shuttle naar de luchthaven. Maak gebruik van onze Schipholshuttle om onbezorgd uw reis te beginnen. Wij bieden de beste shuttleservice als u wilt parkeren op Schiphol. Heeft u vragen over onze shuttletransfer of shuttleparking op Schiphol? U bereikt ons door een e-mail te sturen naar info@xclusiveparking.nl of te bellen naar 020-2065180.

Wat houdt shuttle parkeren in?

Xclusive Shuttle Parking op Schiphol is de goedkoopste parkeer service. Bij shuttle parkeren parkeert u de auto op slechts 7 minuten vanaf Schiphol aan de Kruisweg 365 te Rozenburg (1437 CG). Vanaf hier wordt u direct met onze shuttle service bij de vertrekhal op Schiphol afgezet. Bij terug komst staat onze shuttle service weer klaar om u binnen 10 min terug te brengen naar uw voertuig.

Shuttle parkeren aantrekkelijk?

Xclusive Shuttle Parking op Schiphol is voor iedereen die alleen, met gezin of met een groep moet vliegen van uit Schiphol en graag met eigen voertuig naar Schiphol komt en niet te veel willen betalen hiervoor. Voor motorrijders is dit de ideale oplossing om de motor gedurende de reis veilig te stallen op een Schiphol locatie. Dit is simpelweg de goedkoopste oplossing voor veilig parkeren.

Reserveren?

Het gehele reservering proces kunt u online doorlopen. Voor telefonische reserveringen kunt u bellen met+31 (0) 20 206 51 80. Komt het vaker voor dat u kort moet parkeren op Schiphol? Word dan een zakelijke klant en geniet van 10% korting, uw eigen parkeerplaats en optimale service.

Prijsoverzicht Kort Parkeren - Alle prijzen zijn inclusief 21% btw.
Aantal dagenShuttle parkeren (prijzen zijn indicatief, voor werkelijke prijzen zie geplaatste reservering)Overdekt parkeren (prijzen zijn indicatief, voor werkelijke prijzen zie geplaatste reservering)
1 dag shuttle parkerenvanaf € 65,00+ € 20,00
7 dagen shuttle parkerenvanaf € 99,00+ € 20,00
15 dagen shuttle parkerenvanaf € 142,00+ € 20,00