Zakelijk parkeren Schiphol

Zakelijk parkeren op Schiphol

Met zakelijk parkeren bij Xclusive Parking op Schiphol profiteert u van diverse voordelen. Vliegt u regelmatig de wereld over voor uw bedrijf? Wanneer u vaak in het buitenland bent voor uw werk, is het wellicht voordelig u te laten registreren als zakelijk parkeerder bij ons bedrijf. Hierdoor vergroot u uw gemak in het reserveren en parkeren van uw auto en gaat u ontspannen op zakenreis.

Wat zijn de voordelen van zakelijk parkeren op Schiphol?

Wanneer u als zakelijk reiziger gebruikmaakt van onze parkeerservice profiteert u van diverse voordelen. Zo ontvangt u korting op uw reserveringen, krijgt u voorrang op parkeerruimten en boekt u snel en gemakkelijk uw parkeerplek. Ook is het mogelijk om te parkeren zonder uw sleutel af te geven. Hierdoor bent u weinig tijd kwijt aan de voorbereiding van uw vertrek. U bekijkt uw overzicht van reserveringen eenvoudig online en ontvangt maandelijks een factuur. Naast de voordelen van goedkoop parkeren als zakelijk medewerker, bij ons bedrijf op Schiphol, geniet u bij ons ook van extra services, zoals het wassen en/of poetsen van uw auto. Zo gaat u meteen weer over op de orde van de dag in een goed verzorgde auto bij aankomst.

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze zakelijke accounts

Heeft u interesse in een zakelijk account bij Xclusive Parking, gevestigd in Rozenburg-Schiphol? Neem dan contact met ons op. We bespreken graag de mogelijkheden met u voor zakelijk en frequent parkeren op Schiphol. U bereikt ons telefonisch door te bellen naar 020-2065180 of door een e-mail te sturen naar info@xclusiveparking.nl. We zijn 24/7 bereikbaar.

Zakelijk parkeren

Vliegt u regelmatig voor zaken? Dan kunt u zich bij Xclusive parking laten registreren als zakelijk parkeerder. U kunt in dit geval een account aanmaken om te profiteren van de voordelen die wij onze zakelijke parkeerders bieden. Zodra u een Xclusive Parking zakelijk account heeft aangemaakt ontvangt u een bevestiging met een uitgebreide uitleg. Zodra u een Xclusive Parking zakelijk account heeft aangemaakt ontvangt u hier een bevestiging van, met daarin een uitleg.

Voordelen

10% korting op al uw reserveringen
Voorrang op parkeerruimte
Snel en makkelijk reserveren
Overzicht van al uw reserveringen
Achteraf betalen met een maand factuur
Komt u in aanmerking voor een zakelijke account?
Wacht dan niet te lang en profiteer van de voordelen
Neem contact met ons op 020 2065180 (lokaal tarief)

Direct inschrijven

Wij zijn druk bezig met het maken van een inlog systeem voor onze Zakelijke Parkeerders.

Momenteel kunt u nog geen account online aanmaken. Wanneer u telefonisch contact met ons opneemt op telefoonnummer 020 2065180
(lokaal tarief)

Krijgt u van Xclusive Parking een coupon code hiermee geniet u alsnog van de 10% korting.