Valet Parkeren Schiphol

 

Xclusive Parking biedt valet parkeren mogelijkheden voor zowel zakelijke als particuliere vakantiegangers die hun vervoersmiddel veilig, optimaal en snel geparkeerd willen hebben op Schiphol.

valet parkeren schiphol

Uw parkeerservice op Schiphol

Sinds de jaren zestig is dit parkeerservice ontstaan in Amerika en wordt langzamerhand in Nederland ook een begrip. Xclusive Parking heeft jarenlange ervaring, parkeert meer dan 20 000 auto’s per jaar en biedt een complete parkeerservice waar u gemakkelijk en snel kunt parkeren zonder veel moeite te doen. Onze service medewerker nemen het voor u uit handen en u kunt rustig boarden en genieten van uw vlucht. Uw auto is onze zorg.

Bekijk de tarieven

De werkwijze

U komt aan op Schiphol en rijdt door tot in de bocht van vertrekhallen 2 en 3. U hoeft niet lang te zoeken, want onze opgeleide chauffeurmedewerkers staan al gereed om uw vervoersmiddel veilig en rustig te gaan parkeren. Vóór de overdracht controleren we uw reservering; alle gegevens en reservering worden gecheckt. Uw auto zal geparkeerd worden door onze medewerkers op het Schiphol parkeerterrein.

Bij aankomst hoeft u ook niet te wachten op uw voertuig. Onze parkeermedewerker staat al klaar met uw voertuig in de bocht van vertrekhallen 2 en 3.

Lees hier uitgebreid meer over onze werkwijze.

 

We wachten op u, en niet andersom!

 

 

Reservering plaatsen

Wilt u graag gebruikmaken van onze valet parking services? U kunt eenvoudig en snel een online reservering plaatsen. U geeft aan wanneer u op reis gaat, met het bijbehorende vluchtnummer. Daarna dient u keuze te maken tussen ‘Shuttle Parkeren’ of ‘Valet Parking’. Na het invullen van uw NAW- en overige gegevens, ziet u onderin de totale kostenoverzicht. U kunt daarna uw reservering plaatsen.

Nu reserveren

Telefonische reserveringen zijn ook mogelijk.

De complete parkeerservice

Efficiëntie en veiligheid staan bij ons voorop. Uw auto wordt op een veilige locatie geparkeerd door één van onze medewerkers. Het parkeer terrein op Schiphol is voorzien van 24 uur, 7 dagen per week camera toezicht, waardoor u altijd verzekerd bent van een veilige omgeving en constante bewaking. Bij het overdragen van uw auto, krijgt u ook assistentie bij het in- en uitladen van uw bagage.
U heeft ook altijd toegang tot uw auto; 24/7 bereikbaar.

Daarnaast bieden we extra services om tijdens uw vakantie of zakelijke reis uw auto een opknap beurt te geven door deze te wassen en/of poetsen. Na aankomst rijdt u dan in een schoon voertuig! Neem contact op voor de mogelijkheden.
 

Meer informatie?

Wilt u meer weten over onze valet parking services? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 020-2065180. We zijn ook via e-mail bereikbaar: info@xclusiveparking.nl.

Contactformulier invullen