Valetparkeren op Schiphol

 

Xclusive Parking biedt diverse mogelijkheden aan voor valetparkeren voor zowel zakelijke als particuliere klanten die vliegen vanaf Schiphol of Amsterdam bezoeken. Gaat u op vakantie of brengt u binnenkort een weekendje door in Amsterdam? Parkeer uw vervoersmiddel veilig en snel bij ons bedrijf in Rozenburg-Schiphol, naast Hooffdorp.

valet parkeren schiphol

Valetparkeren op Schiphol met onze complete valetservice

Rond de jaren zestig is valetparkeren ontstaan in Amerika. Langzamerhand wordt valetparkeren ook in Nederland en vooral op luchthavens, zoals Schiphol, een begrip. Xclusive Parking in Schiphol heeft jarenlange ervaring, parkeert meer dan 20.000 auto’s per jaar en biedt een complete valetparkingservice aan waar u gemakkelijk en snel parkeert zonder veel moeite te doen. Een professionele valet van ons bedrijf neemt het voor u uit handen, zodat u rustig kunt boarden en genieten van uw vlucht vanaf Schiphol. Uw auto is onze zorg.

Bekijk de tarieven

De werkwijze van onze valetparkingservice op Schiphol

Onze valetservice op Schiphol gaat als volgt te werk: u komt aan op de luchthaven en rijdt door tot in de bocht van vertrekhallen twee en drie. U hoeft niet lang te zoeken op Schiphol, want een opgeleide valet staat al gereed om uw vervoersmiddel veilig en rustig te parkeren. Vóór de overdracht controleren we uw reservering en gegevens.

Bij aankomst op Schiphol hoeft u ook niet te wachten op uw voertuig, aangezien onze valet dan al klaarstaat met uw voertuig in de bocht van vertrekhallen twee en drie. Bij Xclusive Parking op Schiphol profiteert u van een complete service met valetparkeren.

Lees hier uitgebreid meer over onze werkwijze.

 

We wachten op u, en niet andersom!

 

 

Uw reservering plaatsen

Wilt u graag gebruikmaken van onze valetparkingservice op Schiphol? Plaats dan eenvoudig en snel een online reservering. U geeft aan wanneer u op reis gaat, inclusief het bijbehorende vluchtnummer. Daarna dient u keuze te maken tussen ‘shuttleparkeren’ of ‘valetparkeren’, die beide worden aangeboden op onze locatie in Schiphol. Na het invullen van uw NAW- en overige gegevens, ziet u onderin het totale kostenoverzicht. Wanneer u deze gecontroleerd heeft, kunt u uw reservering plaatsen.

Nu reserveren

Telefonische reserveringen zijn ook mogelijk.

De complete valetservice op Schiphol

Efficiëntie en veiligheid staan bij onze valetservice op Schiphol voorop. Uw auto wordt op een veilige locatie op Schiphol geparkeerd door een valet uit ons team van professionele medewerkers. Het parkeerterrein is 24/7 voorzien van cameratoezicht, waardoor u altijd verzekerd bent van een veilige omgeving en constante bewaking. Bij het overdragen van uw auto, krijgt u ook assistentie bij het in- en uitladen van uw bagage.
U heeft verder altijd toegang tot uw auto; want wij zijn 24/7 bereikbaar voor onze valetservices. Daarnaast bieden we extra services aan om tijdens uw vakantie of zakelijke reis uw auto een opknapbeurt te geven door deze te wassen en/of poetsen. Na aankomst rijdt u dan in een schoon voertuig! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden voor valetparkeren tijdens uw bezoek aan Amsterdam of Schiphol.

Maak gebruik van onze parkeerservice en plaats uw reserving

Wilt u meer weten over valetparkeren voor een dagje uit in Amsterdam of voor uw vlucht vanaf Schiphol? Wilt u profiteren van onze voordelige valetparkingservices op Schiphol? Neem dan contact op met ons bedrijf in Schiphol-Rozenburg, vlak bij Hoofddorp, door te bellen naar 020-2065180. We zijn ook via e-mail bereikbaar, via info@xclusiveparking.nl.

Contactformulier invullen