Shuttleservice Schiphol

24/7 bereikbaar

Butlerservice

Goedkope valetparking

Shuttleservice op Schiphol

Voorkom onnodige stress voor uw reis en maak gebruik van onze shuttleservice op Schiphol. Bent u ook altijd een beetje gespannen voordat u op reis gaat? Het zoeken naar een dure parkeerplek en het bereiken van de vertrekhal levert voor veel mensen spanning op. Met de uitgebreide shuttleservice van Xclusive Parking, gevestigd bij Rozenburg-Schiphol nabij Hoofddorp, begint u uw reis ontspannen met een shuttletransfer en bent u ruim op tijd voor uw vlucht vanaf Schiphol. Met onze schipholshuttle heeft u gegarandeerd een goed begin van uw reis!

CHECK DE BESCHIKBAARHEID

Maak gebruik van onze uitgebreide shuttleservice bij Schiphol

Om gebruik te maken van de shuttleservice van ons bedrijf op Schiphol, plaatst u uw reservering online. U geeft de dag van vertrek en aankomst door aan onze medewerkers die dan voor u klaar zullen staan met de schipholshuttle. We zijn 24/7 bereikbaar met onze shuttletransfer en andere diensten. Voor een nachtvlucht of vroeg vertrek kunt u daarom ook altijd bij ons terecht. U rijdt op de dag van uw reis naar onze parkeerplekken, waar u uw auto voor een korte periode of langere tijd stalt. Onze parkeerplekken staan 24/7 onder cameratoezicht en daarnaast zijn er altijd medewerkers aanwezig die u, naast uw shuttletransfer, ook van dienst zijn voor allerlei services. Denkt u hierbij aan het wassen en/of poetsen van uw auto en het uitvoeren van eventuele extra klusjes aan de hand van onze butlerservice. Wanneer u uw auto heeft geparkeerd bij onze parkeerservice rijdt u met de shuttletransfer naar de luchthaven. Bij aankomst staat onze schipholshuttle weer voor u klaar om u naar uw auto te brengen. Voorkom gedoe bij uw aankomst op Schiphol en profiteer van scherpe prijzen en uitgebreide dienstverlening bij onze shuttleservice

Plaats uw reservering en ga ontspannen op reis met onze schipholshuttle

U plaats uw reservering voor uw shuttletransfer eenvoudig online of belt ons op voor de mogelijkheden. We zijn 24/7 telefonisch te bereiken via 020-2065180. U stuurt uw vragen over de schipholshuttle ook in aan de hand van ons contactformulier of door een e-mail te sturen naar nfo@xclusiveparking.nl.

PLAATS MAKKELIJK EEN RESERVERING HIER