Schipholshuttle

Shuttle parking Schiphol

Met de Schipholshuttle van Xclusive Parking begint uw reis altijd ontspannen. Door gebruik te maken van onze shuttleservice komt u gerust aan in de vertrekhallen van Schiphol. De meest voorkomende vorm van parkeren op Schiphol is shuttleparking. Deze voordelige shuttleparking is geschikt voor iedereen die zijn of haar voertuig veilig wil parkeren tijdens een vakantie of zakenreis. Begin uw reis onbezorgd met onze Schipholshuttle.

Reserveer nu

Voordelen van de Schipholshuttle en shuttleservice op Schiphol

Met de Schipholshuttle is het mogelijk om goedkoop te parkeren en tegelijkertijd uw voertuig veilig te stellen tijdens uw trip. Maak gebruik van de shuttleparking op Schiphol en profiteer van vele voordelen:

  • 24/7-cameratoezicht bij onze shuttleparking op Schiphol
  • Hulp bij in- en uitladen bagage
  • Extra services bij uw shuttletransfer, zoals autowassen zijn mogelijk
  • Altijd bereikbaar en snel
  • De goedkoopste tarieven voor shuttleservice op Schiphol

 

Benieuwd naar onze prijzen? Bekijk hier alle tarieven.

 

Een overdekte shuttleparking op Schiphol inclusief shuttletransfer

Naast de financiële voordelen van onze shuttleparking bij Schiphol, bent u altijd verzekerd van een veilige parkeergarage wanneer u kiest voor de Schipholshuttle. Doordat onze parkeergarage in Aalsmeer overdekt is, is het ook mogelijk om uw motor te parkeren. Op deze manier maken zowel motororen- als auto’s gebruik van de shuttleservice op Schiphol.

Gratis shuttle naar Schiphol

Na het parkeren van uw auto bij onze shuttleparking in de parkeergarage in Aalsmeer, wordt u gratis met onze shuttle naar Schiphol gebracht. Door gebruik te maken van onze shuttletransfer komt u gegarandeerd op tijd aan om uw vlucht te halen. Bij terugkomst haalt de shuttle u op en brengen onze medewerkers u vanaf Schiphol weer terug naar de parkeergarage. Profiteer van de beste parkeerservice op Schiphol met onze shuttleparking inclusief snel shuttletransfer. U bent niet verplicht om uw sleutel van uw voertuig achter te laten als u gebruik maakt van de Schipholshuttle.

Uitgebreide shuttleservice en shuttletransfer op Schiphol

Xclusive Parking, gevestigd in Rozenburg-Schiphol nabij Hoofddorp, biedt u de beste shuttleservice op Schiphol tegen de laagste prijzen. U reserveert uw parkeerplek wanneer u gebruik wilt maken van onze Schipholshuttle. Wij bieden een 24/7 service om te parkeren op Schiphol, inclusief gratis shuttle naar Schiphol. Door gebruik te maken van shuttleparking op Schiphol begint u uw reis gegarandeerd onbezorgd. Laat al uw parkeerzorgen over aan onze medewerkers en profiteer van ons uitstekende shuttletransfer.

Reserveer snel online uw Schipholshuttle

logoparking

U reserveert snel en gemakkelijk de shuttleparking inclusief shuttle naar Schiphol. Maak gebruik van onze Schipholshuttle om onbezorgd uw reis te beginnen. Wij bieden de beste shuttleservice als u gaat parkeren op Schiphol. Heeft u vragen over onze shuttletransfer of shuttleparking op Schiphol? U bereikt ons door een e-mail te sturen naar info@xclusiveparking.nl of te bellen naar 020-2065180.